Hyposyntes

Hyposyntes

Hyposyntes innehåller flera enkla metoder för förändring. Hyposyntes är inspirerade av och en vidareutveckling från från främst hypnos, NLP och Sedonametoden men det finns också kunskaper och inspiration hämtade från Living Essence och The Work samt traditionell kunskap.
En del metoder har tillkommit intuitivt i sessioner. Alla är väl beprövade.
I Hyposyntes finns enkla väl fungerande redskap som vem som helst kan använda.
Grunden i Hyposyntes

Hyposyntesen i sin kärna utgår från att vi är mycket större än vad vi tror/lärt att vi är, att vi är obegränsade, att vi är skapare av vår verklighet men också att om vi slutar att skapa vår verklighet utifrån våra föreställningar så kommer det som är större att skapa verkligheten genom oss och vi följer med som upplevare i gemenskap med Livet självt och är i obegränsat flöde.

Bortom alla problem, programmeringar, negativa tankar och mönster mm, är vi närvaron och kärleken i vilket allt kan lösas upp.
Här och nu

Med Hyposyntes kan vi lösa upp smärtan från det förflutna, släppa och förändra tankar, få tillgång till mer energi, livsglädje samt våra resurser. Hyposyntesen innehåller olika enkla metoder för förändring och de är väl beprövade. Hyposyntes "gräver" inte i det förflutna utan fokuserar på att medvetandegöra, möta och släppa/lösa det som upplevs som problem nu, oavsett om det handlar om känslomässiga, mentala, psykiska och psykosomatiska problem eller för att ta fram resurser och förmågor.
Vem upplever

I Hyposyntes utgår man från att tankar och känslor kommer och går. Eftersom de kommer och går så kan människan inte vara dessa och man lägger vikt vid det som ser/upplever det som kommer och går. När du inser att du inte är det som kommer och går kan processen, med att se men inte låta sig styras av tankar och känslor, börja.

Med Hyposyntes lärs ut hur du vilar i dig själv och möter känslorna från det förflutna.
Hypnotisk kommunikation

Hypnotisk kommunikation är en del i Hyposyntes och används för att medvetandegöra och förändra, förändra tankar vilka påverkar hjärnans kemi och hur vi känner oss och mår.

Språket används för att lägga problem i det förflutna och flytta en önskad framtida verklighet till nuet. Hypnotisk kommunikation går förbi det analytiska sinnet och gör förändringarna i det undermedvetna, förankrar i känslokroppen.
Trance

När vi arbetar med Hyposyntes så rör vi oss inom alla nivåer av trance, lätt såväl som djupare. Oavsett om trancen är djup eller lite grundare går det enkelt och lätt att göra genomgripande och bestående förändringar. Många upplever det som magiskt men trancen, det hypnotiska språket och de metoder som finns inom Hyposyntes går förbi intellektet och gör jobbet i det undermedvetna.

Metoderna i hyposyntes öppnar för mer energi, glädje och närvaro i ditt liv.

Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          
Till bloggens startsida

detta är en samlings plats för oss som lider av, kämpar med eller har kämpat och övervunnit panikångest. här kan vi läsa om varandras erfarenheter av detta, få råd av andra och ställa frågor ang ämnet. jag som håller i denna blogg är en 28 årig 2 barns mamma som haft panikångest sen juli 2005. hoppas ni känner att ni kanske kan få hjälp på vägen här... mail för frågor och era berättelser:
[email protected]