sairamas metoder

Coaching / Terapi

I Sai Rama kan vi erbjuda hyposyntescoaching, hyposyntesterapi och hypnosterapi.
Hyposyntes

Hyposyntes är enkla kraftfulla metoder och hypnotisk kommunikation för att medvetandegöra det som är omedvetet samt lösa upp rädslor, ångest oro mm. Hyposyntes är enkelt men svårt att  beskriva, en personlig upplevelse behövs.
Hyposyntes - Panikångest - Social fobi

Vanliga problem idag är panikångest och social fobi och många får medicin men med Hyposyntesens enkla metoder kan du göra dig fri. Social fobi är i sin kärna rädsla för att inte duga och i sessionerna arbetar vi bl.a. med självkänslan.
Panikångest är som ett skenande tåg och du får hjälp att se att du inte behöver vara på tåget.
Hypnos

Hypnos är ett fullständigt naturligt och normalt tillstånd där kroppen slappnar av och tankarna får ro. Hypnos är ingen terapi i sig själv utan redskapet för att nå djupare i dig själv. I det hypnotiska tillståndet kan du komma i kontakt med det som glömts och gömts i det undermedvetna och bli fri från svåra upplevelser i det förflutna. En bonus med hypnosen är ofta att du sover bättre och känner dig lugnare.
För vilka

Hyposyntes och hypnos passar de flesta och kan arbeta med de flesta problem. Ring gärna och fråga om du är osäker om just ditt problem passar för metoderna.
Vissa av metoderna i Hyposyntes kan du använda även i vardagen för att hjälpa dig själv.

Mångfalden i olika enkla hyposyntesmetoder och utbildningens utformning gör att Sai Ramas coacher och terapeuter har kompetens att hantera de flesta problem.
Resultat - Tid

Hypnos och metoderna i Hyposyntes är mycket kraftfulla då de arbetar med det undermedvetna.
Det är alltid svårt att säga hur många gånger som behövs men en riktlinje är tre till sju gånger. Alla är vi olika och det går inte att säga ett bestämt antal. Oavsett så kan du räkna med att det går betydligt snabbare än i traditionell terapi.

www.sairama.se

Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          
Till bloggens startsida

detta är en samlings plats för oss som lider av, kämpar med eller har kämpat och övervunnit panikångest. här kan vi läsa om varandras erfarenheter av detta, få råd av andra och ställa frågor ang ämnet. jag som håller i denna blogg är en 28 årig 2 barns mamma som haft panikångest sen juli 2005. hoppas ni känner att ni kanske kan få hjälp på vägen här... mail för frågor och era berättelser:
[email protected]